20 Şubat 2010 Cumartesi

Lille Deplasmanı Tribünden Kareler






Fenerbahçemiz yenildi ama tribünde çok iyiydik bu maçta.Özellikle ön kısımda tek tip beyaz giyinen gfb li kardeşlerim abilerim güzel görüntü oluşturdular.Pankartlarda çok güzel görüntü verdi.Ses konusunda daha iyi olabilirdik.Ama güzel bi deplasmandı oraya giden abilerimin kardeşlerimin yüreğine sağlık.

19 Şubat 2010 Cuma

Lille 2 Fenerbahçe 1


Fenerbahçemiz Uefa Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında Lille deplasmanından 2-1'lik skorla mağlubiyetle ayrıldı. Yıllardır devam eden ancak 1-2 sene ara verdiğimiz mücadele başında gol yeme hastalığımız bu maçla tekrar başladı. 2.dk yediğimiz gol bizi geçmişe götürdü. Bütün hafta tvler, gazeteler, internet siteleri yazardı taraftar inandı, takım inandı, oyuncular inandı laflarını okurduk. Ama maç başında hemen golü yer bütün moraller altüst olurdu. Yine aynısı oldu ama bu sefer hemen 3 dk sonra Vederson 35 metreden mükemmel bir gol atarak skoru 1-1'e getirdi. Bu golden sonrada gözüken birşey vardı. Fenerbahçe Lille'den çok iyi bir takım ama savunması Lille'den 5 kat daha kötü. Rakibe verdiğimiz bütün pozisyonlar hep defansta ki kişisel hatalardan kaynaklandı. Herşeye rağmen ilk yarı 1-1 sona erdi. 2.yarı ise 51.dk Deniz'in müthiş hatası! ile beraber Frau'dan golü yedi. Bu golden sonra mücadelede pozisyonlardan sonuç alınamadı ve mücadele 2-1 sona erdi. Guiza'nın kaleciyle karşı karşıya yaptığı pas hatası, Deniz'in inanılmaz kötü oyunu ve goldeki net hatası, Vederson'un iyi oyunu dikkat çekenlerdi. Lille Fenerbahçe'den çok daha kötü bir takım. Hızlı atağa çıkma dışında bir özellikleri olduğunu düşünmüyorum. Çok şey de yazmak istemiyorum bu maçla ilgili ama şunu demek isterim. Guiza lütfen iyi oyna, Mallorca günlerine dön ve gol kaçırma, Deniz lütfen hata yapma ve yılların verdiği tecrübeyi olumlu şekilde kullan, Alex lütfen böyle maçlarda takımı al taşı, Özer lütfen kendine güvenme sen daha Fenerbahçe'nin Alex'i olamadın, Emre lütfen eski günlerine dön, Mehmet Topuz sen de Kayserispor günlerine dön, Vederson sen iyi oynadın diyecek birşeyim yok sana, Bilica Sivasspor günlerine dön, Volkan eski günlerine dön, Gökhan sen de Fenerbahçe'de ki ilk sezonuna dön, Santos Brezilya milli takımında ki gibi oyna... Haftaya Perşembe günü sezonun en krtik maçına çıkacağız. Bu Lille'e elenirsek çok üzüleceğim. Biz onlardan çok daha iyiyiz. Ayrıca Perşembe günü Kadıköy'de 52500 kişi yer almalıdır ve takımı hatada bile alkışlamalıdır. Bu taraftar size güveniyor siz yeter ki biraz mücadele edin...

18 Şubat 2010 Perşembe

Saldır Fener / Lille-Fenerbahçe Maçı Öncesi


Fenerbahçemiz Uefa Avrupa Ligi'nde 2.tur ilk maçında deplasmanda Lille karşısına çıkıyor. Bana göre sezonun en kritik maçı. Aslında bu maçtan önce Saldır Fener yazısı yazmayacaktım. Totem misali. Ama birşeyler yazmadan duramadım. Sadece diyeceğim şu mücadele, hırs, arzu, istek olsun Fenerbahçe avrupa tecrübesi olmayan Lille'ı yener hatta rahat yener. Tıpkı çok formda döneminde oynadığımız ama yendiğimiz Twente gibi ve hatta bu sezon deplasmanlarda aldığımız 1-0'lık galibiyetler gibi. Saldır Fener. Kalbimden koskocaman bir sevda geçer, İnsanı uzaklardan yanına çeker, Her zaman her yerde en büyüksün Fener. Bu alemde, Yükseliyorsun avrupanın üstünde, Saldır kanarya coştur bizleri yine, Gurur duyuyor bu taraftar seninle, FENERBAHÇE...

14 Şubat 2010 Pazar



Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile karşı karşıya gelen Fenerbahçemizi yalnız bırakmadık. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçemiz 79-60 kazandı.Bidaki maç gs ile.O maçta salon tıklım tıklım olacak.İntikam alınacak.

Manisa 2 Fenerbahçe 2



Fenerbahçemiz Türcell Süper Lig 21.hafta mücadelesinde deplasmanda Manisaspor ile 90+6'da Gökhan Ünal'ın attığı golle beraberliği kurtardı. Mücadeleye Fenerbahçe Volkan, Gökhan, Bilica, Deniz, Santos, Mehmet, Cristian, Emre, Özer, Alex ve Semih ilk 11'i ile başladık. Mücadele'ye çok iyi başladık. Alex, Mehmet ile gol pozisyonlarından yararlanamadık. 13.dk Cristian orta sahadan beri sürdüğü topu Özer'e attı Özer sıfıra indi ve ceza sahası dışına doğru çevirdi Alex adeta topsuz asist yaptı ve Cristian topla buluştu. O da şık bir vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan itibaren de Fenerbahçe etkili oldu ama 45.dk da İsaac'in golüyle beraberliği yakalıyordu. İlk yarıda hiçbirşey yapmayan, 2 pas yapamayan, orta sahayı geçemeyen Manisaspor defansın bir anlık dalgınlığıdan dolayı yediği golle ilk yarıyı kapattı. 2.yarıya Manisaspor iyi başladı ilk 5 dk etkili oldu. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe yine ilk yarı başına döndü ve oyunu Manisaspor alanına yıktı. Ama beklenen istenilen gol bir türlü gelmedi. Ve uzatma dakikalarında Manisaspor kontra ataktan İsaac ile 1 gol daha buldu ve 2-1 öne geçti. Bu golden sonra bile Fenerbahçe oyunu bırakmadı ve 90+7'de oyuna sonradan giren Vederson ortaladı ve sonradan giren Gökhan Ünal iyi zıplayıp güzel bir kafa vuruşu ile beraber skoru 2-2'ye getirdi. Fenerbahçe mücadele de gerçekten iyi oynadı ama zaman zaman pozisyon bulmakta zorlandı. Barcelona gibi pas yaptık diyebilirim. Takımımızda Deniz - topa gitmiyor, hızlı oynamıyor, isteksiz görünüyor ne yapıyor bu adam ya !! - Gökhan Gönül, Alex kötü oyunculardı. Cristian ve Özer iyi oynadı. Sonuç Diyarbakırspor'dan sonra Manisaspor'a da puan kaybettik ve 2.sıraya düştük. Hafta arası Perşembe Lille deplasmanında sezonun en kritik maçına çıkıyoruz. Bu arada Alex'e Emre'ye, Yiğit'e sarı kart göstermeyen Hakem'e saygılar. Ayrıca zemin güzeldi. Bu da Fenerbahçe'nin iyi pas yapmasını sağladı. Ve son olarak Manisa'da adeta Saraçoğlu havası yaratan ve tribünlerde bir an olsun susmayan taraftarlarımıza çok teşekkürler.

14 Şubat...!!!

Söylesene Bize Hocam Takım Niye Oynamıyor..!


Gebzemiz bugün evinde Sakaryayı ağırladı.Sakaryanın 0-2 galibiyetiyle ayrıldığı bu maçta yine hüsrana uğradık.Tam çok iyiyiz takım çok iyi derken yükselmeye az kaldı derken ağır bir darbe aldık.Gebzenin çok iyi oynadığını söyliyemem.Gol pozisyonumuz bile yok denilcek şekilde geçti maç.Yeni tecrübeli transfelerimiz işe yarasın.Zafer Biryolun oyuna son dk larda girmesi yanlış.Madem alıyoruz oynasın.Futbolla ilgili dencek pek bişe yok bu maçta zaten.Tribünlere gelirsek iyiydik denilebilir.Sakaryalılar sağlam gelmiş.Onlarla maçta çizdğimiz dost grafiği karşılıklı Kocaeli alehine yaptığımız tezahüratlar oldu.Bi nevi kardeş olduk.Sahaya sırtımızı dönerek yaptığımız tezahüratlar maç sonrası futbolcuları çağırıp Ersin abimizin(reisimizin) yaptığı konuşma ondan sonra yönetimi çağırıp yapılan konuşmalar yönetimiz bank asya sözü inşallah gerçekleşir.Gerçekten takım kötü.Bank asyaya çıksak ne güzel olur.Bütün Gebze bunu istiyor.Bu takım bu sene SEVE SEVE şampiyon.

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor, söylesene bize hocam, takım niye oynamıyor..

Manisa-Fenerbahçe Maç Öncesi


Fenerbahçemiz Süper Lig 21.hafta mücadelesinde deplasmanda Manisaspor'a konuk oluyor. Aslında pek yoruma bile gerek yok. Kazanmalıyız. Geçen hafta aldığımız şok Diyarbakırspor beraberliğinden sonra bu hafta kazanıp yolumuza 3 puan ile devam etmeliyiz. Takımımızda Lugano, Uğur, Ali Bilgin ve Guiza forma giyemeyecek. Her zaman olduğu gibi sahaya çıkacak olan kadromuz harika. Takımımız sahaya Volkan, Gökhan, Bilica, Önder, Santos, Mehmet, Cristian, Emre, Özer, Alex ve Semih ilk 11'i çıkması bekleniyor. Son 8 haftada sadece hükmen Ankaraspor galibiyeti yaşayan Manisaspor'u bu kadro rahat rahat yener. 15 Nisan 2006 tarihinde gereksiz bir insanın maçtan sonra '' laylay Kanarya olamazsın şampiyon '' diye tezahurat yapmasından sonra çıkan olaylarda birçok kişi yaralanmıştı ve Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti. O gün ki karşılaşmayı da 5-3 kaybetmiştik. 3 puan için, Manisaspor taraftarlarını susturmak için ve Şampiyonluk için Saldır Fener. Beşiktaş ve Kayserispor'un yenildiği bir haftada kazanıp rakiplerle farkı açmak için Saldır Fener.

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007