27 Şubat 2010 Cumartesi

Bu Kadarda Olmaz


Bu kadarınıda beklemiyordum.Videoda herşey güzel giderken 6:46 dk daki tezahüratımız dedikleri tezahürata bir bakın.=) Utanmasalar 300 kişi stadı biz bastık diyecekler:).Taklitlerimizden sakının.Vallahi rezalet billahı rezalet nerede kaldı o ezeli rekabet.

Basit Bir Hırsızlık Örneği


Çalmayın çalmayın biraz kendiniz yapın.

Stadımızda her golden sonra çalan BRASİL müziği ve dale tezahüratında yaptığımız haraketler gs tribünlerinde.Daha bir çok böyle video var elimde hepsini ilerliyen günlerde paylaşacağım sitede.

Alişan Askere Gidiyor


GFB üyelerinin ünlü simalarından Alişan askere gidiyor.Hayırlı teskereler diliyoruz(m).

Bugünkü Maçtan Bir Kaç Fotoğraf



Fenerbahçe Ülker 81 Galatasaray Cafe Crown 77


Fenerbahçemiz Beko Basketbol Ligi 20.hafta mücadelesinde Abdi İpekçi spor salonunda Galatasaray ile karşılaştı. 2 ekibin arasında ki 100.maçtı. Galatasaray 49 galibiyet, Fenerbahçe 48 galibiyet almıştı. Bu galibiyetle beraber 49 galibiyete ulaştık. Mücadeleyi baştan sonra üstün götürdük. Sadece 4.periyot biraz sıkıntı yaşasakta yine de herşey kontrol altında geçti. Ukic ve Ömer Onan iyi oynadılar. İstatistiksel anlamda ise Ukic 19 sayı 3 asist, Ömer Onan 17 sayı, Mirsad 10 sayı 10 ribaund, Preldzic ise 5 sayı 5 ribaund 3 asist ile galibiyette pay sahibi oldular. Galatasaray'da ise Rancik ve Washington 17'şer sayı ve Wilkinson 18 sayıyla mağlubiyete engel olamadılar. Fenerbahçemiz bu skorla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ayrıca Galatasaray ile olası bir playoff eşleşmesinde 1-0 önde başlayacağız - ne playoff'u ya Galatasaray küme düşmemeye oynuyor :)-. Bu arada mücadele oldukça centilmenlik çerçevesinde oynandı. Ama yine de atmosfer daha iyi olabilirdi. Bildiğimiz derbi atmosferi yoktu. Haftaya Pınar Karşıyaka deplasmanında zorlu bir maça çıkacağız. Bu arada Galatasaray bu sezon bizi herhangi bir branşta yendi mi ?

26 Şubat 2010 Cuma

Fenerbahçe 1 Lille 1


Fenerbahçemiz Uefa Avrupa Ligi 2.tur rövanş karşılaşmasında Lille Kadıköy'de 1-1 berabere kalırken Uefa Avrupa Ligi'ne veda etti. Mücadele öncesi oldukça eksik bir kadroumuz vardı. Daum son basın toplantısında kaleci hariç 10 sağlam oyuncusu olduğunu söyleyeyince insanların içine kurt düşmüştü. Ama yine de herkesin inancı tamdı. Mücadele'ye çıktığımız kadro'da Deniz sol kanatta, Gökhan sağ açık'ta, Bekir göbekte olunca biraz korktuk. Ama yine de iyi mücadele ettik, turu 86.dk'ya kadar elimizde tuttuk ve sonuçta elendik. Sahaya çıkan mücadele eden başta Emre, Önder, Volkan olmak üzere takımımıza, Çarşamba günü antremana giderek takımımıza destek veren taraftarlarımıza, bugün stadı tamamen dolduran büyük Fenerbahçe taraftarlarına, 1500 tane sopalı pankart yaparak müthiş bir görsellik sunan Grup Ck, Unifeb ve Vamos Bien'e çok ama çok teşekkürler. Eee neymiş uefa bize harammış. Alex'in vurduğu top gol olsa belki de şimdi Liverpool'da ne yenir diye konuşuyorduk. Kaldı 2 hedef. Lig ve Türkiye Kupası...

25 Şubat 2010 Perşembe

Fenerbahçe-Lille Maçı Öncesi


Maçla ilgili totem yapıyorum ve hiç birşey yazmıyorum maçla ilgili.İnşallah bu gece kazanırız tek temennimiz bu.Bu statta kimler hangi takımlar bozguna uğradı haydi SALDIR FENER.

Şampiyonlar Ligi 16.4


Şampiyonlar Ligi 2.tur ilk müsabakaları tamamlandı. 2.turun en iyi maçı en sona kalmıştı. Mourinho'nun İnter'i ile Ancerinho'nun Chelsea'si karşı karşıya geliyordu. Ancerinho diyorum çünkü o takımı yaratan adam Mourinho. Hala onun oyuncuları oynuyor ve onun yarattığı taktik ile. Mücadeleye İnter iyi başladı. Maçın başında 5.dk Chelsea savunmasının bir anlık dalgınlığı ile beraber Milito ile golü buldular. Temiz bir bitiriş yaptı. Bu dakikadan sonra Chelsea üstünlüğü ele aldı ve art arda ataklar yaptı. İçlerinden en tehlikelisi Drogba'nınn müthiş frikiğiydi. İlk yarı 1-0 sona ererken Chelsea'nin gol atacağı belliydi. Ve 2.yarı başladığında henüz 51.dk Kalou skoru 1-1'e getiriyordu. Golde o ana kadar iyi oynayan Julio Cesar'ın hatası var mı yok mu tartışılır. Bu golden 4 dk sonra ise Cambiasso vurdu savunmadan sekti 2.pozisyon güzel vurdu Cech kımıldayamadı. Skor 2-1'e geldikten sonra yine Chelsea atakları başladı ama sonuç vermedi. İnter'de bana göre maçın adamı Lucio'dur. Chelsea'da ise Anelka iyi oynadı. Maç boyunca Chelsea şutlarda 8'e 3, topla oynamada % 56'ya 44 üstündü. İnter'in maç boyunca korner kullanmaması da ilginç bir istatistikti. Sonuç olarak Chelsea büyük bir avantaj ile İngiltere'ye dönüyor. Gece'nin diğer maçında Cska ile Sevilla Mark Gonzales ile Negredo'nun karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi. Şampiyonlar Ligi heyecanı 9 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

24 Şubat 2010 Çarşamba

Guizaya Sahip Çıkalım


maç sırasında bütün iç hesaplaşmalar, bütün sorgulamalar, bütün yuhalamalar, uğultular seni sonunda o köşede sıkıştırdı biliyorum. elindeki o su şişesi düğümlenen boğazına çare olacak tek dayanaktı o an. içini sadece ona döküyordun, belkide seni en iyi anlayandı o an. gözlerindeki buğuyu sadece o anlıyordu. sadece o şişe, köşende sen. ve gözlerinin daldığı, baktığın ama hiçbir şey görmediğin o resim. o boşluk. o an ne futbol oynamak, ne gol atmak. o an ne hayata dönmek, ne nefes almak. sen ve seni en iyi anlayan boğazındaki o düğüm.

dün akşam seni boğazındaki o düğüm kadar anlayamadık.. köşende seni "çubuklu" formanın içinde gözyaşın, çaresiz bakışların ve iç hesaplaşmanla yalnız başına bıraktığımız için, seni ter döktüğün o formanın içerisinde ağlattığımız için özür dileriz güiza.
İMZA ATMAK İÇİN http://sorryguiza.com/ bu bağlantıya tıklayın

Beykoz 2 Gebzemiz 0


Gebzespor Beykoz deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Bank asyayı hayal ederken resmen küme düşücez.Diyecek fazla birşey yok.

Samsum GFB' den Anlamlı Organizasyon





ALINTI www.gencfb.org

Samsun GFB temsilciliğine üye kardeşlerimiz Samsun'un Tekköy ilçesine bağlı Kutlukent Şehit Uğur Birinci İlköğretim Okulu'na çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan bir yardım paketi hediye etti. Kırtasiye malzemelerini okul müdürü Sayın Recep Öner'e teslim eden kardeşlerimiz daha sonra öğrenci kardeşlerimizle fotoğraf çekildiler ve Fenerbahçe atkılarından hediye ettiler. Okulda bulundukları süre içerisinde okul müdürü sayın Recep Öner, müdür yardımcısı sayın Murat Volkan Karakaya ve Kutlukent Merkez Mahallesi muhtarı sayın Musa Boyacı'da Samsun GFB üyesi kardeşlerimizi en güzel şekilde misafir ettiler. Bu güzel organizasyonlarından dolayı Samsun GFB üyesi kardeşlerimize teşekkür ediyor, yapacakları tüm organizasyonlarda başarılar diliyoruz.

Genç Fenerbahçeliler

Bursa Maçı Tribünden Kareler





22 Şubat 2010 Pazartesi

Guiza...!


ALINTI www.gencfb.org

Son haftaların şanssız ismi Daniel Güiza. Attığı gollere çok sevindik fakat kaçırdıklarıda tahammül edilemeyecek cinstendi. Teknik direktör tarafından performansından ötürü oyundan alındığı anda kendisini "yuh" sesleriyle yedek kulübesine uğurlamak her şeyden önce Fenerbahçe forması giyen bir futbolcuya yapılabilecek en büyük saygısızlıklardan birisidir. Fenerbahçe taraftarına yakışan moral vermektir ama bugün Güiza'yı ağlatanların taraftarlık adına öğreneceği çok şey vardır. Lille maçında taraftar olarak Güiza'ya karşı üzerimize düşeni yapacağız. Fenerbahçe taraftarı futbolcusunu eleştirir ama yuhlamaz!

Genç Fenerbahçeliler

Sitemizde yapılan açıklama bu şekildeydi GFB'ye yakışanda budur.

Gelelim benim diyeceklerime;

Öncelikle Aşkımız armaya Guizaya değil ve sen bu armanın altında top koşturan futbolcuyu yuhlarsan ıslıklarsan yanlıştır.Evet Guiza her maç saç baş yoldurtuyor bende gitmesini en çok isteyenlerdenim sözleşmesinin bitmesinede az kaldı.Ama unutmayalım attığı kritik golleri unutmayalım inönüde rüştüyü aşırtıp bizi inönüde çıldırttığını sevindirdiğini.Guiza her ne kadar gol kaçırsada takımda en hırslı mücadele eden kişidir.Adam bir şeyler yapmaya çalışıyor emek sarfediyor pres yapıyor.Semih oynasın diyenleri anlamıyorum.Bir forvet almamız kesinlikle gerekiyor öncelikle sezon sonunda alcağımızı düşünüyorum zaten.Daumun hiç değişmeyen saçma sistemide ne zaman deiğişecek merak ediyoruz(m).Fenerbahçe forması altında ter döken futbolcumuzu ıslıklamak bize yakışmaz.Lille maçında motivasyon olsun diye Guizaya tezahüratlar yapılmalıdır 3 4 kere tribüne çağırılmalıdır.Ne kadar saç baş yoldurtsada Fenerbahçe forması altında ter döken kişiye sahip çıkmak yakışır bize köstek olmak değil.Oyundan çıktıktan sonra kulübede gözleri doldu adamın.Düşünün bi 50.000 kişinin sizi oyundan çıkarken ıslıkladığını.Adamın morali alt üst oldu zaten pek bişe yapamıyordu yararı yoktu daha çok köstek oluyorsunuz destek verceğinize.Neyse herşey yoluna girer inşallah.Oysaki GİREN CİMBOMBOMA ÇIKAN CİMBOMBOMA NASIL KOYDU AMA DANİEL GUİZA DANİEL GUİZA diye bağrırken ne içten bağrıyodunuz.=) Futbolcularımıza destek olalım köstek değil son sözüm bu.

Fenerbahçe 2 Bursaspor 3


Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Bursaspor'a 3-2 mağlup oldu. Fenerbahçemizin gollerini Alex de Souza (dk.5) ve Andre dos Santos (dk.20) atarken, Bursaspor'un gollerini Batalla (dk.26) ve Ozan İpek (dk.84, dk.91) kaydetti.

Maç için diyecek fazla birşey yok.Maçta emre ve alex iyidi sadece.2-0dan 2-3 yenilerek kaybetmek gerçekten takımda birşeylerin gitmedğini gösteriyor.Daum ne yapmaya çalışıyorsun? Maçta guizaya verilen tepkiler ona verilsin.Neyse guiza konusunu bi başlık açarak yazacağım bloga.Hala tek forvet oynamaya devam et daum.Pek dicek birşey yok.He birde şuna deyinmek istiyorum biletler 22 tl olduğu için stat doldu türktelekom migros biletleri tükenmiş.Aziz başkan gördün mü? Fenerbahçe halkındır halkın takımıdır pahalı bilet fiyatlarıyla biyere varılmıcağını sizde anlayarak en iyisini yaptınız.Neyse yenildik liderlik şansını kaçırdık.

YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE

Saldır Fener / Fenerbahçe-Bursaspor Maç Öncesi




Fenerbahçemiz Türkcell Süper lig 22.hafta mücadelesinde Bursaspor'u Kadıköy'de ağırlayacak. Türkiye Kupası, Lig ve Uefa Kupası maçlarında son 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe artık bu kötü gidişe son vermek için Bursaspor karşısına çıkıyor. Bu sezon Bursaspor ile oynayacağımız 4.maç olacak. Bu 3 maçta Fenerbahçe 2 galibiyet 1 yenilgi aldı. Takımımızda Mehmet Topuz, Lugano ve Deivid forma giyemeyecek. Sahaya çıkacağımız kadro ise her zaman ki oldukça yeterli. Fenerbahçe'nin sahaya ; Volkan, Gökhan, Deniz, Bilica, Santos, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex ve Semih ilk 11'i çıkması bekleniyor. 4 Şubat tarihinde Kadıköy'de oynadığımız ve 3-0 kazandığımız maçta ki mücadeleyi sergilersek yine kazanırız, ama tam tersi 11 Şubat tarihinde Bursa'da oynadığımız ve 3-1 kaybettiğimiz maçta ki gibi oynarsak kesin kaybederiz. Biraz mücadele, biraz istek, biraz arzu yeterli olur. Bilet fiyatlarının da 22 tl olduğunu düşünürsek statta tamamen dolacak bu da çok büyük bir avantaj sağlayacak. Ayrıca 15 gün sonra Kadıköy'e gidiyoruz. Bu da stadın dolmasında bir etken. Neyse lafı uzatmayalım ve diyelim ki Bizim için saldır kanarya... Liderlik için, 3 puan için, Bursaspor'u susturmak için, kupa maçlarından sonra hakemlere yüklenen Ertuğrul Sağlam'ı susturmak için, Kadıköy'de ki maçtan sonra ailelere saldıran! Bursa'da ki maçta taraftarımıza saldıran Bursaspor taraftarını susturmak için Saldır Fener. Mücadele saat 20:00'da başlayacak, Bülent Yıldırım tarafından yönetilecek ve Lig Tv'den naklen yayınlanacak.

21 Şubat 2010 Pazar

Kupa Bizim


Teknosa Türkiye Kupası'nı Adana'da oynanan maçta Mersin Belediyesi'ni 72-68 mağlup eden Fenerbahçemiz aldı. Fenerbahçe Erkek Basketbol takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz(m).

İddaa Kuponum


Bugünkü iddaa kuponum böyle inşallah tutar.

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007