6 Mart 2010 Cumartesi

Sözümüzün Arkasındayız!!!


Kulübümüzün son zamanlarda maruz kaldığı haksızlıklar neticesinde ortak bir bildiri yayınlayan tribünlerimizin önde gelen grupları bir araya gelerek somut bir takım kararlar almıştır.


Kulübümüzün menfaatleri gereği ortak şekilde alınan aşağıdaki kararlar, tüm taraftarlarımızla birlikte kamuoyunun dikkatine sunulur.

- Hakem hatalarına yönelik son olarak yayınladığımız ortak bildirinin somut devamı olarak 07.03.2010 Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesi bir basın açıklaması yapılacaktır.
- Aynı düşünce doğrultusunda hazırlanan 20.000 adet “Kırmızı Kart” ve buna bağlı sloganlarla tribünlerde tepkimiz gösterilecektir.
- Son zamanlarda kasıtlı olarak oluşturulan karamsar tablonun aksine şampiyonluğa olan inancımız gereği, profesyonel futbol takımımıza olan desteğimiz devam edecektir.

Bu eylemlerimizin amacı, kulübümüze imtiyaz tanınması değil, tamamen adil bir ortamın sağlanmasına yöneliktir. Fenerbahçe’mizin haklarının yenilmesine devam edildiği sürece, protesto ve eylemlerimiz artarak devam edecektir.

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

FENERBAHÇE TARAFTAR GRUPLARI

Fenerbahçe 2 Beşiktaş 3 (Voleybol)



Maçta 0-1 yenik durumdan 2-1 yaptık.Sonra beşiktaş 2-2 yaptı.Ve son set 15 te bitiyordu 5-1 önde gidiyorken bjk maçı aldı.Maç için diyecek birşey fazla yok mücadele ettiler eleştirmeyede gerek yok çubuklu ıslandı yeter.Gelelim tribüne.Bende maçtaydım bjk taraftarı akatlarda yaptığımız çıkarma karşılığında sağlam geleceklerinin haberlerini vermişti günler öncesinden ve tribünün eski adamları 150-200 kişi gelmişlerdi yaş ortalamaları 20-25 vardı 30 yaşlarında bile varlardı eski tribüncüler.Ve cuma günü olmasını bahane edip iş gücü bahane edip maça gelmeyenleri kınıyorum kendi sahamızda onlardan daha azdık.Ve karşı bjk taraftarının olay çıkarmaya küfür etmeye gelceği belliydi zaten.Maçın başından sonuna kadar küfür ettiler ve biz küfür ettiğimizde abiler tarafından susturuylmaya anlam veremiyorum kardeşim adamlar ana avrat gidiyor küfürü geçtim bir inleyen nağmeler bile söyletmedi abiler.Anlayamıyorum bir bildiklerimi var diye düşünüyorum ama anlam veremiyorum.Yinede tribünde eşittik az olmamıza rağmen.Ama küfür konusunda resmen ezilmiş gibi hissetti herkes kendini.Maç esnasında isyan çıkardı herkes küfür etmiyoruz diye ve setteki abiden burak abi -''Ben bu o.çocuklarına küfür etmek istemezmiyim bir bildiğimiz var dimi susun çıldırtmayın adamı'' demesi şaşırttı herkesi.Ama yinede anlam veremiyorum.

4 Mart 2010 Perşembe

10'da 10 Yapacağız


8'de 8 yapan takım 10'da 10 yapar.Yönetim yapacağız dedi.Ben Daumla ve guiza,deniz,balica gibi futolculara pek olucağını sanmasamda o çubuklu forma aşkı inanmama birazda olsa katkı sağlıyor.İnşallah olur diyorum.

Odintsova 0 - 3 Fenerbahçe Acıbadem


Fenerbahçe Acıbadem voleybol takımımız yani sarı meleklerimiz İndesit Şampiyonlar Ligi 2.tur ilk maçında deplasmanda Odintsova takımını 3-0 yendi. İlk çeyrek rahat ve etkili bir oyun sergiledik. 20-25 aldık. 2.set mükemmel oynadık ve bu seti çok daha rahat aldık. 15-25. 3.set ise biraz oyundan koptuk gibi setin ilk başlarında hep gerideydik ancak 17.sayıdan sonra öne geçtik ve bu seti'de 24-26 aldık. Böylelikle Fenerbahçe Final Four yolunda çok büyük bir avantaj elde etti. Perşembe günü İstanbul'da ki mücadelede sadece 1 set aldık mı Final Four'dayız. Mücadele'de bütün takım mükemmel oynadı. Mücadelede tek kötü yan Trt 2'nin neredeyse bütün maç gözümüze soktuğu son dakika haberleriydi. Sıkıldık! Sonuç olarak Sarı Meleklerimizi tebrik ediyoruz. Müthişler müthiş...

Semih Şentürke Haksızlık Etmeyelim


Semih Şentürk. Nam-ı diğer Nöbetçi Golcü. Türkiye'de bu kadar çok gol atan ama bir türlü kadroya giremeyen bir oyuncu daha olamaz. Belki de dünyada. Önce Semih Şentürk'ü biraz tanıyalım. Semih Şentürk 29 Nisan 1983 yılında İzmir'de doğdu. Futbol'a İzmir'in amatör takımlarından Özçamdibispor takımında başladı. Yani Semih Fenerbahçe'nin paf takım oyuncusudur demek ne kadar doğrudur bilemem. 2 senelik Özçamdibispor kariyerinden sonra Fenerbahçe paf takımına geldi ve 1999'dan beri Fenerbahçe'de oynuyor. Fenerbahçe Paf takımında 56 maçta attığı 32 golle dikkatleri üzerine çekti. 17 Eylül 1999 yılında profesyonel'liğe adımını attı. Fenerbahçe forması altında ilk maçına 3 Aralık 2002 tarihinde Konyaspor karşısında giydi.. Paf liginde mücadelesine devam eden Semih Şentürk 2001-2002 sezonunda kiralık olarak İzmirspor'da forma giydi. 22 maç forma giydi 3 gol attı. Daha sonra 2002-2003 sezonunda tekrardan Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe forması altında ilk golünü 6 Nisan 2003 tarihinde Adanaspor deplasmanında attı. Fenerbahçe forması altında 2002/2003 sezonunda 12 maç 3 gol, 2003/2004 sezonunda 12 maç 1 gol, 2994/2005 sezonunda 2 maç, 2005/2006 sezonunda 28 maç 13 gol, 2006/2007 sezonunda 28 maç 9 gol, 2007/2008 sezonunda 39 maç 19 gol, 2008/2009 31 maç 8 gol ve bu sezon yani 2009/2010 sezonunda 25 maçta 7 golü bulunuyor. Semih Şentürk bu golleri oynamadan attı desek yanlış söylemiş olmayız. 2002/2003 sezonunda Tuncay Şanlı, Washington, Serhat Akın, Oktay Derelioğlu, Milan Rapaic, Vladimir Beschastnykh ve Sergi Rebrov'un arkasında, 2003/2004 sezonunda Hooijdonk, Serhat, Rebrov ve Nobre'nin arkasında, 2004/2005 sezonunda Hooijdonk, Nobre, Serhat, Murat, Anelka'nın arkasında, 2005/2006 sezonunda Tuncay Şanlı, Nobre, Anelka ve Zafer Biryol'un arkasında, 2006/2007 sezonunda Kezman, Anelka ve Tuncay'ın arkasında, 2007/2008 sezonunda Kezman'ın arkasında, 2008/2009 sezonunda Guiza'nın ve 2009/2010 sezonunda yine Guiza'nın arkasında kalarak kadroya girmekte zorlanmıştır. Gol kralı olduğu 2007/2008 sezonu ise Semih'in ilk 11'de en çok forma giyme şansı bulduğu sezon olarak dikkat çekiyor. Başlıktan da bahsedersek ; en kritik maçlarda gol attı, takımın her zaman yanında oldu, herhangi kötü olaya karışmadı, rakipleri hakkında kötü bir açıklama yapmadı ama Semih Şentürk hiçbir zaman Guiza'ya Kezman'a verilen değeri saygıyı görmedi. Ona rağmen hala Fenerbahçe forması giymekten gurur duyuyor. Bu sezon yaşadığı sözleşme uzatma sorunundan sonra bile herhangi bir kötü açıklama yapmaması ise Semih'in nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Son olarak diyeceğim şu ki Kezman'a Guiza'ya ve diğer yabancı oyuncularımıza gösterdiğimiz değeri, saygıyı, hoşgörüyü Semih'e gösterseydik belki de şu anda takımımızın 1 numaralı forveti Semih olacaktı ve güzel günler yaşayaktı. Herşeye rağmen Genç Fenerli Semih'i seviyoruz ve destekliyoruz. Semih'i unutmayalım ve haksızlık etmeyelim...

Anket #1


Diğer anketlerimi 2 gün sonra kaldırmak zorunda kaldım.Sağ üst tarafta anket 1 ay açık kalacaktır oylarını kullanabilirsiniz.

Şampiyon Olmamız Engellenemez


Sezon başında Aziz Yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyonluk sözünden sonra medyada ve futbol camiası içinde yer alan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmanları hiç boş durmuyorlar. Hergün saçma sapan haberler medyada yer alıyor ve takımın moralini havasını bozmaya çalışılıyor. Geriye dönüp baktığımızda Bilica gaymiş, kelepçeli seks skandalı, Kazım Kazım bahis şikesi yaptı, Fenerbahçe'nin x futbolcuları gece alemlerine daldı gibi sayısız haber medyada yer aldı. Bunların neredeyse tamamına yakını yalan haber çıktı. Şu sıralarda Fenerbahçe düşmanı medya Fenerbahçe'nin bu sene asla şampiyon olamayacağı gibi bir hava estirmeye çalışıyor. Bütün köşe yazarları , tv yorumcuları bu görüşe katılıyorlar. Amaçları takımın ve taraftarın moralini ve inancını sıfıra inidirip malum takımı şampiyon yapmak. Puan farkı 5 , sezonun bitmesine 11 hafta var. En önemli rakibinle bir maçın var, üstelik o rakibi her şartta ne olursa olsun yenebilmek gibi bir olayın var senelerdir. İşin ilginç ve üzücü yanı Fenerbahçe taraftarının çoğunluğuda şampiyonluğun gittiğini Daum'un kovulması gerektiğini falan konuşuyor. 11 hafta kala Daum kovulursa şampiyonluk o zaman hayal olur. Zaten düşman medya boş durmuyor, Aykut Kocaman takımın başına geçicek tarzı haberler yapıp zaten papaz olan Aykut - Daum ikilisini tamamen birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor. Takımı içerden bitirmeye çalışıyorlar. Takımın doğru düzgün idman yapmadığını bile yazanlar oldu. Güiza üzerinde oluşan baskının bile tek sorumlusu medya.Taraftarı oyuncumuza karşı kışkırtan haberler hergün medyada yer alıyor.Bu tarz haberler başka oyuncular için de yapılıyor üstelik.Bu medya belasının yanında federasyon ve hakem belası da sene başından beri üzerimizde. Tv görüntülerinden verilen cezalar, seyircisiz oynanan maçlar. Son Diyarbakır ve Belediye maçında yaşanan hakem skandalları, herşey Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için. Antalya maçınada Bünyamin Gezer'i vermişler. Bünyamin Gezer , Fırat Aydunus ve Cüneyt Çakır tescilli Fenerbahçe düşmanları malumunuz. Fenerbahçe taraftarı artık uyansın, bu çakallara meydanı boş bırakmasın. Bu takımın şampiyon olacağına canı gönülden inanıyorum. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Yeterli süre ve şansımız halen var. Takımın as oyuncularında bu baskıyı kaldıracak, üzerimize oynanan çirkin oyunlarla mücadele edebilecek karakter fazlasıyla var. Herkes rahat olsun. Biletlerinde 22tl olduğu şu günlerde lütfen o tribünler boş kalmasın. Takımın kötü futbol oynadığı şu zamanlarda, şampiyonluğun yolu tribünden geçiyor kesinlikle. 17'de 17 yaptığımız sezonu hatırlayın. Her maç tamamen dolu tribünlere oynayan takımın kendine güveni çok çok fazlaydı, mücadele gücü çok çok fazlaydı. Maçı adeta yaşayan o tribünlere çok ama çok ihtiyacımız var şu günlerde.

3 Mart 2010 Çarşamba

Türkiye 2 Honduras 0


Türkiye inönü stadında Honduras'ı 2-0 yendi.Maçtan pek zevk aldığım söylenemez.Zaten dünya kupasına gidememek herkesi bir hayli üzmüştü.Maça geldiğimizde rakip dengimiz değil.Daha iyi oynayabilirdik.İlk yarıda daha çok pozisyonlar oldu.Maçta 65-70 dk dan sonra oyundan koptuk buna rağmen onların pozisyonu bile yok top onlarda olsa bile.Maçta Hamitin golü görülmeye değerdi gerçekten güzel vurdu.Diğer golümüzü ise Emre Güngöt attı.

Türkiye - Honduras


A Milli Takım NTV SPOR'da... Futbolseverler, Türkiye'nin Honduras'ı konuk edeceği karşılaşmayı saat 20:00'den itibaren canlı olarak NTV SPOR ekranlarında izleyebilecek. Bu maç ayrıca, NTV RADYO, NTV SPOR RADYO ve NTVSPOR.NET'den canlı takip edilebilecek.

Türkiye'nin Honduras'ı konuk edeceği özel maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Pavel Olsiak yönetecek. Olsiak’ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Peter Chladek yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Hüseyin Göçek olacak.

İLK 11
A Milli Takımımızın bu akşam Honduras ile oynayacağı özel maçın ilk 11'i açıklandı. A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin'in yaptığı açıklamaya göre, Ay-yıldızlı ekibimiz İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmaya şu onbir ile çıkacak:
Volkan, Sabri, Emre Güngör, Servet, Caner, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Volkan Şen, Mevlüt.

Blogumda Hırsız Yazılarına Son Nokta


Tribün ateşi ile yanan bilinçsiz gençleri bilinçlendirelim bazı taraftar gruplarının da kulaklarını çınlatalım.Belli ki bazıları kadıköye deplasmana atkılar donlarında gelirken eline de kağıt kalem almış aynı besteleri kendi stadımızda söyleriz diye.

Buna artık DUR diyelim!!!
Sarı Lacivert Şampiyon Fener ....
Milyonlarca ...
Hani o tüylerini yolduğumuz ...
15 sene sampiyon olduk bitmedi dahası var..
Saldır kanaryam..
Zıplaa Zıplaa
Bir efsane 100 yaşında..
Fenerbahçem benim...
Seni sevmek deli gibi yürek ister....
hep inandık.... bu saydıgım bestelerin ya aynısı ya da sözleri değiştirilerek
stadlarında söylüyorlar.
Üstelik Alıştık biz olanlara bestesini de alpaslan dikmene yazdılar.:S(vefatından sonra)
bunlar birşey değil şaka gibi DALE yi de kadıköyde golden sonra çalınan BRASIL müziği ile yapıyorlar.

Bunlarıda es geçiyorum geçen sezon beşiktaş maçında onların taraftar grubunun sloganı inleyen nağmelerdi.
Onlarla makarayı da bizim bestelerimizle yaptılar;
İnleyen nağmeler
Kartal g.t g.t g.t
İ..e çarşısı..
Bu sene sampiyon n.h olursunuz..
UTANMASALAR 300 kişi gelip inönüyü de biz bastık diyecekler k.pekler.Pardon zaten geçen bloguma koydum videodada vardı bizim tezahüratımız diye 300 kişi geldik bestesini koymuşlar.

KENDİ BESTELERİ YOK Kİ MAKARA YAPSINLAR

Bunlara bir dur diyelim yoksa iyice çığırından çıkacaklar. Ben sıkıldım artık anlamaları için illa pankart mı açalım 'GençGalatasaraylılar' diye.Yok zaten eskiden varmış genç galatasaraylılar=)=).Başlığa koyduğum pankarttaki şeylerimi uygulayalım illa.Neyse yeter bu kadar.

2 Mart 2010 Salı

Bir Eziklik Daha


Yuh yuh yuh... Liseli ultraslanlardan sonra bu sefer ismimizi çaldılar.Facebookta genç ultraslanlar diye grup açan gs liler kendilerini rezil etmeye devam ediyorlar.REZALET...!

1 Mart 2010 Pazartesi

Haydi Yetişeceksin =)


Evet facebookta LİSE GFB'ye özenip Liseli ultraslanlar diye grup açanlar bize yetişmeye çalışıyor.Özentilik böyle birşey.İşleri güçleri kalmadı taklitlerimizi yapıyorlar.İşte büyük gs taraftarı budur.

Hırsızlığa Devam


RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAYIN

İlk gördüğümde gülmekten öldüm.Taklitçi kolpalar.Resimde gördüğünüz Liseli ultraslanlar facebook sayfası aslında liseLi ultraslanlar diye bir şey yok Liseli Gençfenerlilerden özendiler galba böle bi oluşuma hazırlanıyorlar.Neyse ilk yazan besteye bakın ''HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE LİSELİLER'' onu yazan kişi GFB'yi sık sık takip ediyorki bestelerimizi biliyor kendi sayfalarına taşıyor.Neyse takipçilerimizi böyle böyle öğrenmiş oluyoruz.Bu kadar ezik olunmaz.

Bestenin orjinali ''''HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE GENÇFENERLİLER''

Bizim İçin Aziz Olan Sadece FENERBAHÇEDİR


Fenerbahçe büyüklüğü stad büyüklüğü, tesis güzelliği, yıldız hayalleri değildir. Fenerbahçe büyüklüğü sahada gösterilen mücadele, onurlu futbol ve her yerde dik duruş, direniştir. Tüm bunları on yıl içinde yok eden ve betonarme bir büyüklük inşa edenler ile onları destekleyenler ne yazık ki Fenerbahçemizi yok ediyorlar.

Sn. Aziz Yıldırım Gidin Ve Dönmeyin


Türkiye kupasına "PAF Takımla çıkacağız bundan sonra" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

2006 da "çalınan şampiyonluğun hesabını soracağız, arkasındaki kirli işleri ortaya çıkaracağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

İstifa ettiniz, "geri dönüşü yok, benim üzerimden Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Efes Pilsen için "organize doping yapılmıştır, şampiyonluğumuz gasp edilmiştir, takipçisi olacağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Sürekli olarak "bu hakemlerle, bu mhk ve federasyonla bu işler yürümez" dediniz. Yürüdü. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

"Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, bu hakemlerle bu lig gitmeyecek, kulüpler birliği başkanlığından Fenerbahçe'nin haklarını savunabilmek için istifa ediyorum" dediniz. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Aynı gündem değiştirme, hedef saptırma senaryosunu sil baştan sahneye koymak için
emir eriniz Nihat Özdemir'i kameraların karşısına sürdünüz, bizleri güldürdünüz.

2008 Eylül ayında FBTV ye çıkıp esip gürlediniz, tribündeki insanlara çamur attınız, tribün gruplarını bitirmek için bedava biletler dağıtıp kulüple alakası olmayan bindirilmiş kıtaları stada taşıdınız, pankartlar yapıp stada astınız, başaramadınız. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Bu sefer İBB maçında taraftar tepkisinden korktuğunuz için binlerce bedava bilet dağıttınız ve buna güvenerek resmi siteden "bilet satışlarına çok büyük ilgi, stad dolacak" yalanları attınız. Bilet dağıtmak konusundaki tüm söylemlerinizi YEDİNİZ.

Aslında sayın Aziz Yıldırım siz YEDİRDİNİZ, Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz gündem değiştirdiniz, hedef saptırdınız Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz Fenerbahçe'nin haklarını savunamadınız, itiraf edip istifa ettiniz ama kimse YEMEDİ.


Şimdi hangi yüzle çıkıp HAKEMLER GASP ETTİ diyebiliyorsunuz?

Hangi lafınızın arkasında durabildiniz?

Hangi dik duruşla Fenerbahçe düşmanlarına korku verebildiniz?
Fenerbahçe düşmanlarını cesaretlendirdiniz. Yıldırım Demirören'i bile Fenerbahçemizi savunduğunuzdan çok savundunuz.

Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı bırakıp kulüpler birliği koltuğuna yapıştınız, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Denizlispor'un haklarını savundunuz.

FENERBAHÇE'NİN HAKLARINI SAVUNMADINIZ, SAVUNMUYORSUNUZ.

Altı Galatasaray şampiyonluğu yaşattınız bize ve yedinciye doğru hızla koşuyorsunuz.
Bir kez olsun aynaya bakın ve gerçek suçluyu görün. Vereceğiniz karardan asla dönmeyin. Döneklik ettiğiniz yüzlerce kararınızı unutturun.
Gidin ve DÖNMEYİN...

Aziz Yıldırım : Bizi Çıldırtacakmısınız...?


http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...61.asp?gid=362

Bu haberde yazılana göre İBB maçı sonrası başkan soyunma odasına girip;
"Nedir ulan bu haliniz! Adam gibi top oynayın. Bizi çıldırtacak mısınız?” diyerek esip gürlüyor...Ulan kelimesini kullanmakta bi sakınca görmeyen bir insana şu soruyu sormak abes olmaz herhalde...

Bu takımı kim kurdu Ulan...!!!

Fırat Düdüğü Asacak


RESİM BJK-FB MAÇI ÖNCESİNDEN

Fırat düdüğünü asacak..!


Fenerbahçe-İstanbul B.B. maçında Dünyanın en komik gol iptalini tüm Türkiye gördü. Yılların klişe sözü nihayet gerçekleşti...



Dünyanın her yerinde gole giden son oyuncuya faul yapılırsa bunun cezası ihraçtır, ihtar değil!..



Pas arası yapan hiç bir Hakem, acemiliğinin intikamını kartıyla alamaz!..



Fırat Aydınus emeklerimizi çalmaya devam ediyor.



Geçmişte;

Tokatlanan oyuncumuzu sadece maksatlı gülüşüyle izledi.

Gökhan Gönül’ün ceza sahasında yere indirilişini büyük bir keyifle seyretti, aynı maçta takımımızın ofsayttan gol yemesine de seyirci kaldı.



Bugün;

Golümüzü vermedi.

Rakibi 10 kişi bırakmaya korktu.

Takımımızı 10 kişi bırakmak için fırsat yarattı.



Bunların hiçbirisi yapanın yanına kar kalmaz, kalmayacakda!..



Fenerbahçeli Taraftarlar olarak görev başındayız.

Fırat Aydınus’un düdüğünü asması için gereken eylem serisine başlıyoruz.

Fırat Aydınus’a düdüğünü astırana kadar hiç bir yöneticimizden bir açıklama, bir kınama ya da benzeri bir davranış göstermelerini istemiyoruz.



Eylem istiyoruz, kararlılık istiyoruz, yaptırım istiyoruz!.. DAHA DOĞRUSU, ADALET İSTİYORUZ!!



Tavrımız açık ve net; Fırat düdüğünü asacak!

28 Şubat 2010 Pazar

Gebzespor 2 Zeytinburnu 0


Ligde 4 haftadır galip gelemeyen Gebzespor, 3 puan hasretine Zeytinburnuspor karşısında verdi. Mor- Beyazlı temsilcimiz, ligde kümede kalma mücadelesi veren Zeytinburnuspor karşısında galibiyete Oğuzhan ve Gökhan'ın golleri ile ulaşarak zirve yarışında iddialı konuma geldi.Haydi bakalım banks asya biraz hayal gibi gözüksede umut etmekten başka çare yok.

İstanbul B.Ş.B.Spor 2 Fenerbahçe 1


Aslında bu maç hakkında çok şey yazmaya gerek yok. Son haftalarda yaşadığımız kötü futbol yine devam etti. Mücadele yok, hırs yok, istek yok.yok yok yok. Kalede Volkan kurtardığı bir top görmüyoruz, zaman zaman inanılmaz hatalar yapıyor. Sonra çıkıp taraftarlarımız bizim yanımızda olsun diyor. Volkan bugün o stada gelen 25-30 bin taraftar için ne diyeceksin ? Bilica desen pimi çekili bomba her an hata yapacak mı diye bekliyoruz. Deniz desen karı gibi oynuyor. Yavaş hareketler yana paslar falan. Sorarım size Maldonado ve Josico'dan ne farkı var Deniz'in de hala bu takımda futbol oynuyor. Selçuk desen tamam mücadele ediyor ama o da karı gibi oynuyor. Hem karı gibi olup hem mücadele edilir mi. İşte Selçuk tam öyle. Gökhan Gönül diyoruz bu sezon çok kötü, Önder sorunlar yaşıyor, Bekir kadroya giremiyor, Guiza formsuz, Alex yoruldu bitti artık takımı sırtlamaktan, bugün de harika bir gol attı, Cristian desek o da çok iyi bir topçu değil. Emre son maçlarda müthiş mücadele ediyor. Gökhan ve Semih gibi ne yapacağı belli olmayan oyuncular. Vederson ve Santos iyi gibiler ama onların da bir günü bir gününü tutmuyor. Eeeee bu kadar formsuz ve bu kadar ruhsuz futbolcular olunca bu sonuçlar normal mi ? Herhalde normal. Sahaya çıkıyorsun takıma bakıyorsun kazanacak hava yok, gol yiyorsun cevap verecek potansiyel yok. Onun dışında rakibe 2 pozisyon veriyoruz 2 gol yiyoruz. Sonuç olarak liderin 5 puan gerisinde kaldık ve ligi kazanma şansımız çok azaldı. Yine de biz Pazartesi olduğu gibi Perşembe olduğu gibi bugün olduğu gibi haftaya Pazar'da tribünde olacağız. Ama artık taraftar bir yerde patlar söylemedi demeyin. Unutmadan Daum ligin 8.haftası bittiğinde siz hiç 8'de 8 gördünüz mü dedi bende ona diyorum ki biz hiç 7'de 0'da görmedik Daum...

Saldır Fener / İstanbul B.Ş.B.Spor-Fenerbahçe Maçı Öncesi


Fenerbahçemiz Türkcell Süper Lig 23.hafta karşılaşmasında İstanbul B.Ş.B.Spor deplasmanına çıkıyor. Aslında İstanbul'da taraftarı da olmayan Belediye Spor maçına deplasman demek bile ayıp ama alınan sonuçlar bunun hakikaten büyük bir deplasman olduğunu gösteriyor. 10 Ağustos 2007 tarihinde Belediye Spor'un ilk kez lige çıktığı sezonun ilk maçında deplasmanda 2-0 yenildik, 2008/2009 sezonu yine Belediye Spor maçı yine 2-0'lık mağlubiyet aldık. Yani henüz galibiyetimiz yok. Bize ters geliyorlar. Hiçbir maç top oynamayan adamlar bize karşı kral performans sergiliyorlar. Efe geliyor her maçımız da harika oynuyor. Bizden giden Kerim'in ve genç İskender'in de bize karşı golleri var. Ama artık orada galibiyet almalıyız. Zaten mücadeleye gerek resmi maçlarda 6 maçtır kazanamamız, gerek Belediye Spor'a karşı deplasamanda puan alamamamız nedeniyle bir hırsla çıkacağız. Gerçi Lille maçından kaynaklanan bir moral bozukluğu ve yorgunlukta olacaktır. Ama yine de iyi bir kadroyla çıkıp 3 puanı alacağız. Özer, Lugano, Mehmet, Ali ve Uğur gibi oyuncularımız oynamasa da Volkan, Önder, Bekir, Bilica, Santos, Vederson, Emre, Cristian, Gökhan, Alex ve Guiza gibi iyi bir ilk 11 ile sahaya çıkacağız. Haydi Fener kazanmaya başlıyoruz ve sezon sonuna kadar bu şekilde devam ediyoruz.3 puan için, kupa için ve taraftarını sevindirmek için saldır Fener !

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007