12 Mart 2010 Cuma

GFB Ürünleri Hakkında..!


ALINTI www.gencfb.org
Fenerium lisansıyla üretilecek olan ürünlerimiz için çok yakında sitemiz üzerinden ön sipariş alınmaya başlanacaktır. Ayrıntılı bilgileri (fiyat, tasarım, v.s) ilerleyen günler içerisinde sitemizin anasayfası ve forum sayfalarımız üzerinden duyuracağız.

Not : Ürünlerimiz Fenerium mağazalarında satılmayacaktır. Ürünlerimizi vereceğimiz irtibat bilgileriyle iletişim kurarak temin edebileceksiniz.

Fenerbahçemiz Final Four'da!!!


Indesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız Rusya'da oynanan ilk maçta 3 - 0 yendiği Rus temsilcisi Zarechie Odintsovo'yu İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda da 3-0 mağlup ederek Fransa'nın Cannes kentinde oynanacak olan dörtlü finale katılmaya hak kazandı. Armanın gururu olan bayan voleybolcularımızı tebrik ediyor, Fransa'da kendilerini yalnız bırakmayacağımıza dair söz veriyoruz

11 Mart 2010 Perşembe

Galatasaray Rekor kırdı


Galatasaray, Eurocup'taki son maçında Hapoel karşısında bir çeyrekte tam 44 sayı yiyince, Avrupa Kupaları tarihine geçti.


Kısıtlı kadrosu ise Eurocup’ta oldukça iyi maçlar çıkarmasına rağmen 6 maçı da az farklarla kaybedip elenen Galatasaray , gider ayak Avrupa Kupaları tarihine geçmeyi başardı. Son maçında İsrail’in Hapoel Tel Aviv takımını ağırlayan Sarı-Kırmızılılar’ın hiç bir iddiası yoktu. Hapoel’in ise çeyrek finale kalabilmesi için mutlaka kazanması gerekiyordu.

Rekoru Maccabi’den aldı
Ancak Cim Bom, ilk üç çeyrekte çok iyi mücadele edip final periyoduna 74-67 önde girdi. Ama final periyodunda kelimenin tam anlamıyla film koptu.
İsrail ekibi arka arkaya sayıları Galatasaray potasına sıralarken, ilk 4 dakika dolduğunda tam 28 sayı üretmişlerdi. Ama Hapoel durmadı.Galatasaray savunma konsantrasyonunu tamamen kaybederken Hapoel, bu çeyrekte kullandığı 20 atışın tam 10’unda isabet bulup toplamda da 44 sayı üretip inanılmaz bir rekora imza attı. Hapoel Avrupa Kupaları’nda bir çeyrekte en fazla sayı atan takım unvanını elde ederken, ilginçtir ki rekoru bir hafta önce bir başka İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv, Euroleague maçında Siena’ya karşı 43 sayı üreterek kırmıştı.

Cimbombomum sen olmasan kimle ta..şak geçeceğiz:)

10 Mart 2010 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi : Çeyrek Finalistler # 2


Şampiyonlar Ligi'nde 2 Çeyrek Finalist daha belli oldu. İlk maç deplasmanda 3-2 yendiği Milan'ı evinde de 4-0 yenen Manchester United rahat bir şekilde çeyrek finale çıktı. Manchester United baştan sona üstün oynadı. Zaman zaman Milan'da etkili oldu ama o savunmayla Milan'ın hiçbirşey yapma şansı zaten yoktu. Rooney 2 tane atarak yine yıldızlaştı. Diğer goller Park ve Fletcher'dan geldi. Mücadele'de ilgi çeken en önemli olay ise 7 yıl aradan sonra Old Trafford'a çıkacak Beckham'dı. Ve dakikalar 64'ü gösterirken bütün stata ayakta alkışladı Beckham oyuna girerken. Ama ilginçtir hemen 30 sn topla buluşunca yuhalayanlar oldu. Yalnız 80.dk falan çektiği bir şutta bütün stat tarafından alkışlandı. İngiltere'de saygı duruşları, daha önce takımlarında oynayan ama giden, hakemler veya faul yapan oyunculara olan tepkiler gerçekten mükemmel dile getiriliyor. Sonuç olarak Arsenal'den sonra diğer bir ingiliz takımı da rahat bir şekilde çeyrek finale yükseldi. Gece'nin diğer maçında ise milyon dolarlık Real Madrid Lyon ile 1-1 berabere kaldı ve 6 sezondur olduğu gibi yine çeyrek finale çıkamadı. Maç boyunca oldukça etkili olan bir Real Madrid vardı. Real Madrid'in golünü Ronaldo atarken Lyon'un golü Pjanic'ten geldi. Bu maçtan dikkat çekenler ise Real Madrid taraftarlarının oyundan çıkan Kaka'yı yuhalamasıdır. Sonuç olarak Madrid'de yapılacak final'de olma şansını kaybeden bir Real Madrid görüyoruz. Barcelona finalde olursa eyvah eyvah diyorum. Şampiyonlar ligi'nde heyecan 16 ve 17 mart tarihlerinde oynanacak maçlarla devam edecek. 16 Mart Sevilla-Cska, Chelsea-İnter ve 17 Mart Barcelona-Stuttgart, Bordeaux-Olimpiakos maçları oynanacak.

Arda Turan'ın Ağlamasına İthafen


FUTBOLDA dünün en çok konuşulan olayı, Galatasaray Kaptanı Arda Turan’ın Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardı. Sarı kırmızılı futbolcu, rakiplerinin sert oynadığından yakınarak sürekli tekme yediğini söylüyordu. Arda’nın bu sözleri dikkatlerimizi Süper Lig’in faul istatistiklerine yöneltti.

Bu soruların cevaplarını bulmak için istatistikleri açıp inceledik ve çok ilginç bilgilere ulaştık...

“Arda ne kadar haklı?”, “Rakamlar ne diyor?”

Braga 45 faulle üçüncü sırada

Öncelikle 24 haftası geride kalan Süper Lig’de en çok faul yapılan futbolcunun Emre Belözoğlu olduğu gerçeği ile karşılaştık. Fenerbahçeli yıldız, 17 karşılaşmada 52 kez kural dışı harekete maruz kalmış. İstatistikte Emre’yi takip eden oyuncu Kayserisporlu Franco Cangele oldu. Arjantinli forvet, 19 maçta 50 kez faulle karşı karşıya kaldı. Cangele’nin ardından üçüncülük koltuğunun sahibi Denizlisporlu Douglas Braga’nın. Brezilyalı orta saha oyuncusu, 45 kez rakipler tarafından sertlikle durduruldu.

Bilica’ya bile geçilmiş!

Evet, “faul yapılan futbolcular” listesinin ilk 3’ü böyle... Şimdi geldik bu istatistiğin en can alıcı bölümüne... Eskişehirspor maçından sonra sertliğe isyan eden Arda Turan, sıralamada ilk 20’de bile yok. 22 maçta 32 kez faul yapılan sarı kırmızılı futbolcu, listenin 21. sırasında yer alıyor. İşin diğer ilginç yanı, ilk 20’de Galatasaray’dan hiç futbolcu yok. Fenerbahçe’nin savunmacısı Bilica’ya bile Arda’dan daha fazla faul yapılmış: 20 maçta 33 faulle 17. sırada.

Alex 39, Keita 35. sırada

Topla çok oynadıkları için “faul yapılanlar” listesinin üst basamaklarında yer almalarını beklediğimiz Fenerbahçeli Alex De Souza 39. sıraya yerleşirken (18 maç 26 faul), Beşiktaşlı Tello 31. (17 maçta 29 faul), Galatasaraylı Abdul Kader Keita ise 35. (18 maç 27 faul) sırada...

Arda ne demişti?

“Maçlarda sürekli tekme atıyorlar, kolumdan çekiyorlar. Ben de kendimi korumak istiyorum ve sinirleniyorum.”

İŞTE EN ÇOK FAUL YAPILAN OYUNCULAR

İsim Takım Faul sayısı
1-Emre Belözoğlu (F.Bahçe) 17 maç 52 faul
2-Cangele (Kayseri) 19 maç 50 faul
3- Braga (Denizli) 21 maç 45 faul
4- Isaac (Manisa) 18 maç 43 faul
5- Serkan Balcı (Trabzon) 23 maç 40 faul
6-Volkan Şen (Bursa) 20 maç 38 faul
7-Kahe (G.Birliği) 23 maç 37 faul
8- Gökhan Süzen (İstanbul BŞB) 19 maç 37 faul
9- Alanzinho (Trabzon) 20 maç 36 faul
10- Julio Cesar (G.Antep) 22 maç 36 faul
17-Bilica (F.Bahçe) 20 maç 32 faul
21-Arda Turan (G.Saray) 22 maç 32 faul
26-Gökhan Gönül (F.Bahçe) 21 maç 30 faul
31-Rodrigo Tello (Beşiktaş) 17 maç 29 faul
33-Fabian Ernst (Beşiktaş) 20 maç 28 faul


Birşeyde de haklı çıkın..! Mağdur bırakan siz ağlayan da siz.. Rezilsiniz rezil..!!! Asla ezeli rakibimiz olamazsınız..!!

Şampiyonlar Ligi : Çeyrek Finalistler


Şampiyonlar ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu. Londra'da Arsenal, Floransa'da Bayer Münih tur atlayarak çeyrek finale yükseldi. Arsenal rahat bir oyun ve farklı bir skorla Porto'yu 2-1'lik yenilginin rövanşında 5-0 ile geçerken golleri Bendtner 3, Nasri ve Eboue attı. Haftasonu Burnley maçında gol kaçırma şovu yapan Bendtner'in 3 gün sonra 3 gol atması gerçekten ilginç. Ama ben Bendtner'i severim. Nasri'nin attığı gol ise Messivari bir goldü. Müthişti gerçekten. Sonuç olarak 59,661 kişinin izlediği maçtan sonra 5-0 gibi bir skorla çeyrek finale çıkmanın tadını yaşayan bir Arsenal var. Gece'nin diğer maçında ise Fiorentina Bayer Münih'i 3-2 yenmesine karşın Bayer Münih deplasman golü avantajı ile çeyrek finale yükseldi. Fiorentina'nn gollerini 2 tane Jovetic ve Vargas atarken, Bayer Münih'in gollerini Bommel ve Robben kaydetti. Robben'in golü mükemmeldi. Şampiyonlar liginde heyecan bu gece oynanacak Real Madrid-Lyon ve Manchester United-Milan maçlarıyla devam edecek ve Manu-Milan maçı 21:45'te Star'dan yayınlanacak.

8 Mart 2010 Pazartesi

Fenerbahçe 76 6alatasaray 62


Belki bu sene ki 6s maçında en kötü tribünü yaptık caferağa'da geçen senelere nazaran.

Herşeye rağmen biz yine Motor'la dalgamızı geçtik anlayan anlamıştır.=)

Zafer Işıl'ı buraya getir =)

Bi ara Tribünlere hareket yapan Işıl'a gerekli cevap verildi.Bir daha oturduğu yerden kalkamadı zaten =)

Nerede kaldı Ezeli rekabet ??

Gençfenerliler gençfenerliler ışıl albeni GÖNÜLDEN SEVER ;) Lay la la la la lay lay anlayann anlarrr;););)

Anladın Sen Kartal;)


Bu protestolar devam edecek ama basında yer almayacak çünkü kolpa basın sadece beşiktaş taraftarını reklam yapar bizide taklitçi ilan eder.Fırat aydinusa rağmen alınan maçlar yapılan olayların resmi kapak olsun.

Fenerbahçe 1 Antalyaspor 0


Fenerbahçemiz Türkcell Süper Lig 24.hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u Santos'un attığı golle 1-0 yenerek 7 resmi maçtan sonra ilk defa galibiyete ulaştı. Süper Lig'de ise 4 maç sonra galibiyete ulaştık. Maç öncesine bakarsak sakatlıkların iyileşmesi iyiye işaretti. Ayrıca taraftarların bu kadar kötü oyun ve yenilgiye rağmen hala stadı doldurması çok çok önemli. Mücadele'ye Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Deivid, Emre, Cristian, Vederson, Semih ve Guiza ilk 11'i başladık. Mücadele tutuk bir havada başladı. Her 2 takımda gol pozisyonuna giremiyordu. Arada Fenerbahçe'nin Semih veGuiza ile pozisyonları vardı. Bu arada Antalyaspor birazcık mücadele ederken Fenerbahçe'nin mücadelesi iyiydi. Ve 33.dk - İlk yarıda Antalya'da oynanan maçta olduğu gibi - Antalyaspor 0-0 durumda giden maçta cümbür cemaat atağa gidince Fenerbahçe Santos>Semih>Emre> paslaşmaları ile beraber Santos'u kaleciyle karşıya bıraktı. Santos'ta şık bir vuruşla topu ağlara yolladı ve skor 1-0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdikten sonra 2.yarı da tıpkı ilk yarı gibi başladı. Pozisyon yok sadece 2 takımda mücadele ediyordu. Fenerbahçe Emre ile çok net ve Guiza ile pozisyonlardan yararlanamadı. Ve mücadele 1-0 sona erdi. Fenerbahçemizde Volkan'a top gelmedi, Gökhan, Deivid ile beraber iyi bir ikili olduğunu Deivid daha formuna ulaşmadan gösterdi. Son maçlara bakarsak en çok atağa kalktığı karşılaşma oldu. Lugano öyle kritik topları kesti ki, adamlar çalımlasa kaleciyle karşı karşıya kalabilirlerdi. Bilica pimi çekili el bombası. Tehlikeli yerlerde yaptırdığı gereksiz fauller yine devam etti. Santos zaten son haftalarda Emre ile beraber takımın en iyi oyuncusu. Bugün de mükemmel oynadı 1 de gol attı. Deivid birazcık forma girsin her maçtan sonra müthiş oynadı diye bahsederiz. Emre yine çok iyiydi, Cristian iyi, Vederson iyi, Guiza sadece koşuyor, başka hiçbirşey yapmıyor. Semih desen o da aynısı. Yalnız Alex gibi oyunu kanatlara yayması, pas atması güzel özellik olsa da Fenerbahçe'nin forveti değiller. Sonradan oyuna giren Mehmet Topuz iyiydi, Selçuk idare eder ve Deniz pek birşey yapmadı. Diyeceğim şu ki mücadelemiz güzel, gol pozisyonuna girmememiz kötüydü - Alex'in olmamasının etkisi büyük -. 7 maçtır kazanamıyor olmanın verdiği heyecan, baskı futbolcuları kötü etkilemişti. Tedirgindik. Sonuç olarak ligde 4 hafta aradan sonra galip gelmek güzeldi. Haftaya Gençlerbirliği deplasmanındayız.

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007