1 Nisan 2010 Perşembe

Ardadan Demeçler:)

Milli stadımız Saracoğlu olsun’ “FUTBOLDA stadyum çok önemli.. Yapsınlar bir milli takım stadı her maçımızı orada oynayalım. Olimpiyat Stadı’nda rakibinize baskı kuramazsınız. Futbolcu açısından keyifli bir stat değil. Mesela, Şükrü Saracoğlu milli takım stadı olarak belirlensin, 50-60 bin seyirciyle rakibe baskı kuralım.

HER şehre böyle statlar lazım. Futbolcu iyi statta iyi futbol oynar. Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde 10 kere oynayayım hepsinde iyi oynarım. Top güzel, zemin güzel, atmosfer güzel kendimi de kuvvetli hissediyorsam neden kötü oynayayım?” 'İspanya'ya saldırdık da ne oldu? “Türk medyasının maç arasındaki 3 günlük baskısı bizi etkiliyor. Avrupa 3.’lüğü başarı olarak görülmüyor. Her zaman Avrupa 3.’sü oluyoruz ya...”
Arda Milli Takım’ın G.Afrika'ya gidememesine de değindi: “İlk defa gidemedik diye az üzüldüm. Çünkü futbol anlamında her şeyi yapmıştık. Ali Sami Yen’de İspanya’yı mahvettik mesela. 3-0 olabilecek maçı 2-1 kaybettik. Neden? 1-1’i korumayı düşünmedik. Çünkü Türk insanının ve Türk medyasının 3 günlük maç aralarındaki baskısı bizi oldukça etkiliyor

0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007